Helgen med Hanna

Helgen med Hanna och maten vi åt, rättare sagt.
Hanna var och hälsade på mig förra helgen och det var förjäkla mysigt. Tyvärr var det snökaos och superkallt så därför spenderade vi mest tid (och pengar) på olika caféer. Men vem klagar på det!
 
När hon kom fram hängde vi lite hemma och gick sen in till stan och Outlaws Yacht Club. Spelade sänka skepp och Vem där (som var så himlahimla lätt när man var över 7 år gammal...).
 
Sen var det middagsdags och då gick vi till Bundobust och dog godhetsdöden. En bra sak med snö är att alla britter stannar hemma så vi behövde inte köa för bord! Men seriöst, om ni är i Leeds eller Manchester så måste ni gå till Bundobust, de har svingod vegetarisk indisk streetfoodtapas.
 
Fredagen blev det bestämt att det skulle vara shoppingdag så vi gick i massa butiker. Och så åt vi lunch i detta lilla huset, på Caravanserai.
 
Hade inte varit där innan och ville mest testa deras hummus men sen gjorde vi inte det ändå...
 
Jag gjorde av med för mycket pengar på Zara och sen var det fikadags. Sa ju att vi fikade hela tiden! Denna gång på Mrs Athas. Spelade Skipbo också, givet. På kvällen var vi ute med massa kompisar och hade superkul. Därav inga bilder från lördagen... Men då fikade vi igen!! och tog en eftermiddagsnap och åt pizza.
 
Och så blev det söndag och då åkte vi till Manchester, eftersom Hanna ändå skulle flyga därifrån på kvällen. Gick direkt till Ezra & Gil för lunch.
 
Jag åt en asgod macka med något pumpamos, rödbetshummus, pocherat ägg och massa frön. Resten av dagen gick vi i vintagebutiker och på the Art Gallery. Och sen åkte Hanna till flygplatsen och jag satt fast på stationen i 2 timmar pga tågproblem...
Leeds
0 kommentarer