Paris och lite annat

Har inte rört kameran på en månad, så detta är från slutet av januari när vi bestämde att det var dags att göra det lite mysigt i vårt kök. Så det gjorde vi! Och sen bjöd vi hit Inez och åt tapas.
 
Ost och vin och annat gott som kan behövas i januarimörkret.
 
Sen blev det söndag och då åkte jag till Paris! Kom fram vid sex på kvällen och jag och Hannah gick direkt till Pink Flamingo och åt världens godaste pizza. Nästa morgon gjorde vi scrambled eggs i Hannahs minikök och sen drog vi ut på stan.
 
Det var blå himmel först men sen kom det störtskurar. 
 
Tur att man kan gömma sig på uteserveringar med kaffe.
 
Jag hade ett fånigt leende pga så glad att vara där!
 
Vi promenerade runt i Marais och tittade i vintagebutiker och åt falafel och sånt där.
 
Klockan fem var det dags för vin såklart. Sen fotade jag visst inget mer, förmodligen pga vin :). Men vi åt middag på Chez Janou, risotto och sen bottomless chokladmousse och plötsligt var klockan ett.
 
Lite trötta nästa dag så fick pigga upp oss med läppstift. Shoppade lite mer vintage.
 
Åt löksoppa <3. Alltså så gott.
 
Sen gick vi till Picasso-museet.
 
Det var kul men jag kom på att jag inte tycker så mycket om hans tavlor.
 
Hamnade på svenska institutet och åt kanelbullar vilket var välbehövligt. När det blev mörkt åkte vi till Pigalle.
 
Vi promenerade runt Sacre Coeur och sen blev vi panikhungriga och gick in på en bistro. Hannah fixade till läppstiftet. Jag åt chévre chaud och så drack vi vin och aperol och pratade om resande. På vägen hem köpte vi ben & jerrys som sen åts framför Sex and the City. Mys x100.
 
Och så blev det onsdag och vi gick upp tidigt och åkte till Buvette. Åt frukost och sen var jag tvungen att ta tåget hem. Hade en så bra liten resa, måste tillbaka snart. 
 
0 kommentarer