Några saker jag gjort

Jag har ju varit tillbaka i Leeds i sex veckor och det har gått så jävulskt snabbt. Week 5 av uni är just över, vilket är den veckan där alla mår sämst tydligen. Har haft jättemycket plugg men nu verkar det lugna sig litegrann. Eller så har jag bara dålig koll på allt jag borde göra... Hur som helst så har jag tagit lite bilder sen jag kom hit. Ska bli bättre på det också är tanken.
 
Här är Zoë, Issy och Katie en kväll i september när vi skulle gå ut. Plus en liten peak på vårt vardagsrum. (Nej vi har inte valt tavlorna själva...)
 
Här är det istället oktober och jag, Issy och Zoë var ute och drack lite drinkar. Mest för att känna oss lite snygga, sen köpte vi cheesy chips och åkte hem.
 
Detta är utsikten från mitt fönster. Dock är det ett takfönster så det krävs att man sticker ut huvudet för att se den, men ändå! Älskar att ha en Continental Supermarket på andra sidan gatan.
 
Här illustrerar Isobel livet för en litteraturstudent. Läser 1700-talspoesi och röker i fönstret med porrigt ljus.
 
Idag är det söndag och jag har haft en lugn helg vilket varit SÅ skönt. I fredags lagade jag och Tara middag och drack vin, och igår var jag med några kompisar på en klädbytargrej som tydligen händer varje månad. Kom hem med knäppa saker, så som: en pyjamaströja i storlek 5XL, en blommig långkjol med volanger, en vit skjorta (okej den var inte så knäpp) och ett genomskinligt plastskärp. 
 
Förresten så har jag klippt mig också!
 
Känner mig ibland som en femåring och ibland som Velma i Chicago. Något av en identitetskris.
 
Nu ska jag skriva klart en uppsats och kanske gå ut i solen.
1 kommentar