Yorkshire Dales

DSC_3619SOM SAGT så var jag i Leeds förra veckan, och medan jag ligger i en ångest/mensvärkspöl i sängen kan vi ju titta på fler bilder. På lördagen hoppade vi på tåget upp till Yorkshire Dales som är en stor nationalpark.
 
DSC_3627Egentligen ska en väl vara i parken i flera dagar och vandra och bo på Bed and Breakfast men allt var bokat eftersom vi var ute lite sent. Men vi åkte dit över dagen mest för att få se lite vacker natur.
 
DSC_3629Och tågresan var ju liksom halva grejen.
 
DSC_3634DSC_3636DSC_3639DSC_3646DSC_3651Efter drygt en timme var vi framme i Ribblehead, som bestod av ett stationshus och en pub typ. Och så finns det den här döfina viadukten.
 
DSC_3653DSC_3657DSC_3659DSC_3661Vi var inte riktigt klädd efter vädret eftersom det blåste något så sjukt och dessutom var kallt och regnigt. Men vi gick en bit och hälsade lite på får och sen åt vi lunch på puben. Provade Yorkshire Pudding och kan inte säga att det var en höjdare.
England Leeds Yorkshire Dales
2 kommentarer
Lund Johanna

Å jag vill åka till den brittiska landsbygden! Har knarkat väldigt många avsnitt "en plats på landet" på tv8 och det ser så fint ut. Som även på dina bilder :)

Jassi

Åh, SÅ mycket Harry Potter-känsla över viadukten. När Harry och Ron nästan blir påkörda av Hogwarts-tåget efter de har snott Mr Weasley's bil.

Svar: Jaa jag vet! Vi trodde först att det var samma viadukt men efter lite googling insåg vi att den ligger i Skottland...
ebbaoctavias.blogg.se