Listan

En fräschare, piggare, soligare dag för några veckor sen.
 
Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Precis just nu är jag 100% nöjd med att ligga i sängen under duntäcket. Regnet öser ner utanför fönstret och det är gråttgråttgrått och jag är så glad att jag inte behöver gå till jobbet eller någon annanstans för stunden. Men jag hade kunnat tänka mig att ligga i sängen i ett litet hus på landet istället, där jag inte var så distraherad av internet.
 
Hur gammal är du?
20 jordsnurr och snart 3 månader.
 
Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig nog ganska mycket som 20? Ganska vilsen, ibland vuxen och ibland som ett barn...
 
Vad heter du i andranamn?
Rakel Octavia. Två namn som jag avskydde när jag var liten men som jag nu älskar. Önskar ofta att jag hade fått heta något av dem i förnamn.
 
Vart bor du?
För tillfället hos mina föräldrar strax utanför centrala Lund. Trivs ganska bra men hoppas att det inte blir för långvarigt... Men jag måste först bestämma mig vad jag ska göra till våren innan jag kan ta några beslut om min boendesituation.
 
Vad är du på för humör just nu?
Ganska otaggad på det mesta. Har jättemycket mensvärk så tänker nog stanna i sängen tills det går över. Men är ändå vid gott mod! Känner mig väldigt inspirerad och till och från nöjd med livet. 
 
Sommar, höst, vinter eller vår, vilket föredrar du? Varför?
Hösten är och har nog alltid varit min favorit. Tycker sommaren är jättehärlig för man är ledig (om man har tur) och det är ljust och man kan vara ute hela tiden, men jag känner alltid någon slags lättnad när hösten kommer. Jag älskar allt med hösten tror jag. Fast egentligen tycker jag mycket om alla årstider, hade haft svårt att bo någonstans där det är samma sak året om.
 
Är du beroende av något?
Typ socker..? Och ensamtid. Och bekräftelse kanske... Och tjejhäng.
 
Vilken är din favoritaffär?
Älskar stora second handaffärer, typ Myrorna och sånt där. Annars tycker jag om fina mataffärer (om jag slipper betala) och pappersaffärer.
 
Är du en morgon- eller kvällsmänniska?
Hm. Ibland känner jag att jag är inget av det och ibland både och. Så det varierar nog ganska mycket. Men har en tendens att bli väldigt trött på kvällarna... Somnar alltid halvvägs genom alla filmer. 
 
Vad har du gjort idag?
Klockan är 10.18 och än så länge har jag hunnit gå upp, koka gröt, äta gröt och läsa i tidningen om allt hemskt i världen. Fått mensvärk och ångest och gått och lagt mig i sängen. Tanken är att jag ska försöka städa lite idag och komma iväg och köpa tyg till den här sew alongen som jag tänkte vara med i!
 
Vilket är ditt favoritgodis?
Choklad och sura nappar. Och allt naturgodis.
 
Är du blyg?
Inte blyg direkt men om jag känner mig obekväm kan jag vara väldigt tyst. Plus sjukt dålig på att kallprata.
 
Har du blivit sydd någon gång?
Nej! Har lyckats hålla mig borta från sjukhuset ganska bra, förutom när jag bröt nyckelbenet för snart fem år sen.
 
Vill du gifta dig?
Ingen aning, kanske? Tycker om tanken av att ha en stor välorganiserad fest med kärlekstema. Fast då kan det lika gärna vara någon annan som gifter sig!
 
Har du något smeknamn?
Nej inte direkt, vilket jag är väldigt ledsen för :(. Men Edward kallar mig för darls, mina kompisar ibland för typ Ebbis och mamma brukar kalla mig för Stumpan eller Ebbschen.
 
Listan stal jag från Frida :).
 
 
2 kommentarer
ISA

men guuu, finaste namnen eller? :)

Svar: haha åh ja man får tacka sina päron!
ebbaoctavias.blogg.se

karajk69

Project attendant moved:
http://jeanne.projects.telrock.org