homerton-bor

Hej vänner! I lördags flyttade vi in i en hyrenoverad lägenhet i Homerton, där vi nu bor tillsammans med fem andra. Den femte personen har vi dock inte sett röken av, bara hört hen stöka runt lite. Funderar på om det skulle kunna vara någon tidigare hyresgäst som spökar för oss?
 
Vi har inget internet förrän om tre veckor, och inte heller några matlagningsredskap. Förhoppningsvis kommer de idag, annars får vi skicka fler arga sms till vår landlord. Första natten sov vi även utan täcken och kuddar, men det var jag och köpte igår efter jobbet på Primark på Oxford Street = typ min värsta shoppingupplevelse. Fast värt ändå för inatt sov vi som de queens vi är. 
 
Nu sitter vi på Hatch som redan är vårt stammisställe, några minuter från lägenheten. Jag har redan varit här tre gånger och råkat göra springnota en gång... Men betalade tillbaka min skuld idag så tror det är lugnt. Sen när vi har surfat färdigt på nätet ska vi nog promenixa till Victoria Park och ta en titt på vårt område. Känns bra än så länge!
 
P&K
1 kommentar