13/1

Ändå att det kan gå två månader av att tänka att jag ska skriva här men att det trots det inte blir gjort? Jag är tillbaka i Leeds efter ett toppenbra jullov, och har nu exam period. Eller jag hade bara en exam som avklarades i fredags, och nu är det bara en uppsats kvar som ska in på torsdag. Så nu i helgen har jag hunnit ha lite kul!
 
Igår var jag och Izzy på biblioteket, men när klockan blev två tyckte vi att det var nog, så vi mötte upp Issy nr 2 och gick till Kirkgate Markets. Jag ville köpa bröd men hittade inget. Har så mycket cravings efter danskt rågbröd men det verkar liksom inte finnas här??
 
Roligt att jag i mitt förra inlägg hade köpt jeans på stories, och här går jag omkring med en till kasse... Den matchar i alla fall mina strumpbyxor jag fick av min lillebror i julklapp. Plus reafyndad kappa från Zara.
 
Sen gick vi till Outlaws Yacht Club som är mitt nya favoritcafé. Catchade upp ordentligt och pratade igenom jul och nyår och lajf. Bredvid oss var det en baby shower going on så pratade självklart också bebisar.
 
Plus tog en Swedish fika såklart. Superbra kaffe och salted caramel brownie har de också på detta ställe.
 
Idag har jag varit på biblioteket en sväng igen, mixat hummus framför Gilmore Girls och sen har vi hela huset tittat på Forgetting Sarah Marshall som var svinkul.
0 kommentarer