Nya braxor

Jag var ju och handlade byxor på & other stories häromdagen. Det är dumt att Inez jobbar där och man går in "för att säga hej" och hittar drömbyxorna på 50% rea. En bra sak dock var att det enda paret som var kvar i min storlek var lite sönder så fick extra rabatt! Tur att man är händig va.
 
Älskar dem! Imorgon åker jag till Paris i tre dagar. Ska ha på mina nya byxor och sitta med Hannah på varenda uteservering och dricka upp varenda flaska vin.
0 kommentarer

Saltaire, David Hockney och scones

Imorse lämnade jag in min sista uppsats för terminen, vilket betyder fem dagar ledigt innan föreläsningarna börjar igen! (Ignorerar att jag har typ fem böcker jag borde läsa...) Jag, Inez och Issy bestämde att det var en bra dag för utflykt och hoppade på tåget till Saltaire.
 
Det tar bara en kvart med tåget från Leeds och så är man framme i denna idyllen! Så gulligt. Vi började med en liten lunch. Hade tänkt gå på caféet här ovan, som använder food waste från mataffärer och där man själv bestämmer hur mycket man vill betala, men det var stängt. Får bli en annan gång.
 
Sen gick vi till Salt Mill, som var målet för utflykten! Där finns flera utställningar, independent shops och caféer. 
 
 
De har till exempel flera av David Hockneys målningar. Älskade dem.
 
Plus att hela byggnaden är så cool.
 
Spenderade kanske mest tid med att titta på böcker, som vanligt :)
 
Sen var det fikadags, jag åt en scone med clotted cream och sylt. Bästa som finns.
 
Slutfikat. Dags att åka hem.
 
Two hot blondes.
Leeds
0 kommentarer

13/1

Ändå att det kan gå två månader av att tänka att jag ska skriva här men att det trots det inte blir gjort? Jag är tillbaka i Leeds efter ett toppenbra jullov, och har nu exam period. Eller jag hade bara en exam som avklarades i fredags, och nu är det bara en uppsats kvar som ska in på torsdag. Så nu i helgen har jag hunnit ha lite kul!
 
Igår var jag och Izzy på biblioteket, men när klockan blev två tyckte vi att det var nog, så vi mötte upp Issy nr 2 och gick till Kirkgate Markets. Jag ville köpa bröd men hittade inget. Har så mycket cravings efter danskt rågbröd men det verkar liksom inte finnas här??
 
Roligt att jag i mitt förra inlägg hade köpt jeans på stories, och här går jag omkring med en till kasse... Den matchar i alla fall mina strumpbyxor jag fick av min lillebror i julklapp. Plus reafyndad kappa från Zara.
 
Sen gick vi till Outlaws Yacht Club som är mitt nya favoritcafé. Catchade upp ordentligt och pratade igenom jul och nyår och lajf. Bredvid oss var det en baby shower going on så pratade självklart också bebisar.
 
Plus tog en Swedish fika såklart. Superbra kaffe och salted caramel brownie har de också på detta ställe.
 
Idag har jag varit på biblioteket en sväng igen, mixat hummus framför Gilmore Girls och sen har vi hela huset tittat på Forgetting Sarah Marshall som var svinkul.
0 kommentarer