DAY 4

Nu har jag varit i Leeds sedan i onsdags och börjar komma lite till rätta! Min gata är lummig och huset ovan passerar jag varje dag påväg till bussen. Har varit ensam i min korridor tills igår, men nu är en annan tjej här och snart kommer väl fyra till. Så knäppt att inte veta alls vem en ska bo med resten av året? Mitt rum är litet men ändå ganska mysigt, har heltäckningsmatta, ett stort skrivbord och en mycket hård säng. Vaknar varje morgon med ont i ryggen :(. 
 
De här dagarna har varit lite ensamma eftersom ingen annan i lägenheten flyttat in än, men jag har sprungit runt på stan och köpt massa grejer för att göra mitt rum lite mysigare. Så som en badrumsmatta, nya fina lakan och en lampa till mitt nattduksbord. Så det går framåt! Men igår flyttade Izzy in och vi gick till the Union och drack öl och hade supertrevligt. Hoppas resten av flatmatesen är lika trevliga.
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske försöka köpa lite plantor till mitt rum. Och någon slags förvaring till badrummet för här får en inte ens ett badrumsskåp eller en ynka hylla. 
0 kommentarer

Nuet och ingentinget

September är här och jag är riktigt nöjd, för september och oktober är nog mina favoritmånader. Och december såklart. Alla omkring mig har börjat skolan eller är tillbaka på jobbet men jag har fortfarande sommarlov och lallar runt i något ingenting. Sover nio timmar per natt och är ändå utmattad när jag vaknar, dricker kaffe, ser om Gilmore Girls, läser böcker och har köpt två nya par byxor på två dagar. Och jag är nog ganska nöjd med tillvaron, känner mig rätt så GLAD varje dag. Konstig känsla va!?
 
Om tolv dagar flyttar jag till England igen, till Leeds, där tanken är att jag ska bo de närmaste tre åren. Det går inte ens att föreställa sig en sån sak. Kanske är det därför jag fortfarande går runt och är relativt bekymmerslös, kanske kommer ångesten som ett brev på posten imorgon, eller nästa vecka eller dagen innan jag åker. Men jag försöker att inte tänka för mycket på det. Just nu är det okej att det känns okej. 
 
Jag hoppas att jag ska ha ork och tid att fotografera och blogga massor när jag kommer dit, men de första veckorna kommer nog vara väldigt hektiska. Ska ju förhoppningsvis skaffa lite kompisar, även om alla andra kommer vara arton och kännas som gymnasiekids. Vi får se helt enkelt. 
Leeds Tankar
3 kommentarer