homerton-bor

Hej vänner! I lördags flyttade vi in i en hyrenoverad lägenhet i Homerton, där vi nu bor tillsammans med fem andra. Den femte personen har vi dock inte sett röken av, bara hört hen stöka runt lite. Funderar på om det skulle kunna vara någon tidigare hyresgäst som spökar för oss?
 
Vi har inget internet förrän om tre veckor, och inte heller några matlagningsredskap. Förhoppningsvis kommer de idag, annars får vi skicka fler arga sms till vår landlord. Första natten sov vi även utan täcken och kuddar, men det var jag och köpte igår efter jobbet på Primark på Oxford Street = typ min värsta shoppingupplevelse. Fast värt ändå för inatt sov vi som de queens vi är. 
 
Nu sitter vi på Hatch som redan är vårt stammisställe, några minuter från lägenheten. Jag har redan varit här tre gånger och råkat göra springnota en gång... Men betalade tillbaka min skuld idag så tror det är lugnt. Sen när vi har surfat färdigt på nätet ska vi nog promenixa till Victoria Park och ta en titt på vårt område. Känns bra än så länge!
 
P&K
1 kommentar

en tisdag

 
För två dagar sen var det tisdag och ingen av oss skulle på intervju eller provjobb. Därför passade vi på att göra lite turistiga saker istället!
 
Vi åkte till Millenium Bridge och traskade till Tate Modern.
 
Tittade på tavlor. Denna tyckte jag var fin.
 
Och jag utnyttjade alla stora vita ytor till att ta lite bilder.
 
Sen tittade vi på skulpturer. 
 
Efter ett tag var vi dödshungriga så vi gick på jakt efter lunch. Det blev lite extra fin lunch (och inte £1-mackor) eftersom vi hade fixat lägenhet kvällen innan. Eller ja, ett rum i en lägenhet åtminstone! Så vi ska flytta på lördag!
 
Sen funderade vi lite på vad vi skulle hitta på härnäst, och hamnade till slut i Notting Hill där vi strosade lite och drack öl.
0 kommentarer

tre dagar i london

Oj vad det har hänt mycket sen sist! Jag och Anna är ju i London nu och söker jobb för fullt. Det går faktiskt väldigt bra, vi har båda fått provjobb och intervjuer inbokade! Soligt och varmt är det också, vilket gör allting mycket lättare. Dock har jag inte hunnit med att ta så mycket bilder, men har ett par stycken på Anna.
 
 
Här är hon vid Columbia Road.
 
 
Och på Hoxton overground.
 
Igårkväll åkte vi två bussar ut till zon 3 där Molly bor för att dricka öl och hänga med henne och ett gäng andra. Det var väldigt kul, men det tog oss 1,5 timme att komma hem sen... Jaja, hade kunnat ha sämre sällskap ju!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut och lämna mer CVn...
2 kommentarer